Minder stress in september
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 september 2018 

Minder stress in september

Minder stress in september

Heb je zin om komende maand wat te gaan doen om fitter te worden? Of wil je graag meer rust in je hoofd, minder stress?
In dit blog vertel ik je welke activiteiten ik je deze maand aanbied. 

Als je fitter en meer ontspannen wilt leven en werken neem dan nu actie en doe mee:

Loop je fit

Dinsdag 11 september start Loop je fit weer, lekker wandelen in combinatie met spierversterkende oefeningen.
Gezellig, gezond en maakt je sterk en fit.
Hier kun je er meer over lezen.

8 Weekse Mindfulness Training

Vanaf half september ga ik starten met een nieuwe groep. Mindfulness geeft je rust in je hoofd en leert je beter met stress om te gaan. Sinds ik regelmatig mindfulness oefeningen doe slaap ik een stuk beter :)
Wil je er meer over weten, klik dan hier.

Wat komt eraan?

Ik werk aan de Community Samen Sterk. Hier kun je contact leggen met andere deelnemers die ook graag fit en ontspannen willen leven. Een mooie (apart beveiligde) site om inspiratie op te doen, informatie te verzamelen en online trainingen te volgen. Allemaal met het doel om met minder stress meer ontspannen te leven en werken.

Deze community is in ontwikkeling; ik bied jullie – lezers van dit blog- aan om hier gratis lid van te worden. Dit geldt alleen als je je in september aanmeldt. 
Wil je gratis lid worden van deze community? Meld je dan hier aan. In de komende weken ontvang je dan je login.

Online Training Mindfulness

Wil je wél een mindfulness training doen maar dan alleen op het moment dat het je zelf uitkomt?  Ik werk nu aan een Online Training Mindfulness. Zodra ik hier klaar mee ben laat ik het weten, en kun je beginnen. Wordt vervolgd.

Ter afsluiting: Heb je een vraag, wil je iets weten over minder stress en meer ontspanning, laat het me weten, ik zoek het antwoord graag voor je op.

Mooie dag! Groeten van Anja

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website