01 september 2019 

Minder stress in september

Minder stress in september

Heb je zin om komende maand wat te gaan doen om fitter te worden? Of wil je graag meer rust in je hoofd, minder stress?
In dit blog vertel ik je met welke activiteiten je deze maand kunt beginnen. 

Als je fitter en meer ontspannen wilt leven en werken neem dan nu actie en doe mee:

Fit Walk

Dinsdag 2 september start Fit Walk weer, lekker wandelen in combinatie met spierversterkende oefeningen.
Gezellig, gezond en maakt je sterk en fit.
Hier kun je er meer over lezen.

8 Weekse Mindfulness Training

Vanaf half september ga ik starten met een nieuwe groep. Mindfulness geeft je rust in je hoofd en leert je beter met stress om te gaan. Sinds ik regelmatig mindfulness oefeningen doe slaap ik een stuk beter 🙂
Wil je er meer over weten, klik dan hier.

Online Training Mindfulness

Wil je wél een mindfulness training doen maar dan alleen op het moment dat het je zelf uitkomt?  Doe dan de online training mindfulness. Je volgt de training op het moment dat jou goed uitkomt en stelt je vragen in de community of aan mij. Meer informatie vind je hier

Ter afsluiting: Heb je een vraag, wil je iets weten over minder stress en meer ontspanning, laat het me weten, ik geef je graag antwoord. 

Mooie dag! Groeten van Anja

Over de schrijver
Reactie plaatsen