28 december 2016 

Ik Wens Je Een FIT En VROLIJK Nieuwjaar

Wat als je fit en boordevol energie bent? Dan voel je je goed, zit je lekker in je vel, en kun je het leven aan.  Je bent vit4life.

Wat als je van 2017 je fitste jaar ooit maakt? Klinkt goed toch?

Je kunt nu meteen beginnen, om je extra te motiveren geef ik je in januari een mooie korting.

Als dank voor deelname aan één van mijn trainingen, workshops of coachings ontvang je als member nu 20% korting op een nieuwe aanmelding of product van Nutrimetrics.

Ben je nieuw bij Vit4Life? Dan geef ik je graag 10% welkomstkorting!

Op naar jouw fitste jaar ooit!

Wat wil jij aanpakken in 2017?

1. Te zwaar? Afvallen

 

 

 

 

 

 

Als je op gewicht bent, niet te zwaar en niet te licht voel je je fitter, heb je meer energie en loop je minder risico op een aantal gezondheidsrisico’s.

Heb je geen idee of je te zwaar of te licht bent? Mail me dan je gewicht in kilo’s door, en je lengte in centimeters, dan reken ik het voor je uit. Mail hier door.

Ik heb een mooi online programma dat je helpt af te vallen, hierbij krijg je ook mijn persoonlijke advies en kun je al je vragen stellen via mail en whapp: Minder Kilo’s In 60 Dagen.

Minder Kilo’s In 60 Dagen is dit jaar uitgebreid getest en heeft zijn waarde bewezen. Als je je dit jaar nog aanmeldt betaal je de 2016 prijs van 99,95 euro. Vanaf 1 januari 2017 is de prijs 149,95 euro.

Als je wilt weten of je de juiste voeding eet in de goede verhoudingen kan ik een Voedingsanalyse voor je maken. Neem hiervoor contact met me op.

PS. Prijs gaat per 1 januari omhoog.

Het online programma Minder Kilo’s In 60 Dagen heeft zijn waarde bewezen! Vanaf 1 januari 2017 is de prijs 149,95 euro. Tot en met 31 december betaal je de 2016 prijs van 99,95 euro.

Members ontvangen 20% korting (gebruik de kortingscode MEMBER), nieuwe aanmelders geef ik graag een korting van 10% (gebruik de kortingscode FIT). Je kunt je hier aanmelden.

Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Je kunt me hier bereiken, ik help je graag.

2. Bouw Je Conditie Op

Lichaamsbeweging heeft een heleboel voordelen:

  • je lange beenspieren gaan aan het werk en zetten je hart ook aan het werk, wel zo gezond!
  • je bloed begint te stromen, je roest niet vast
  • je neemt meer zuurstof op waardoor je helderder kunt denken en je cellen hun werk kunnen doen
  • je komt letterlijk in beweging en bekijkt de zaken van een andere kant en vindt vaak de oplossing die je al lang zocht

Wil je weten hoeveel je moet bewegen? Kijk dan hier in dit blog Wees Slim En Beweeg.

Relaxed Running Loopgroepen

Vanaf 9 januari starten de Relaxed Running Loopgroepen in Abcoude weer. Op dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagochtend en/of donderdagavond.

Doe je mee met de START of de 5KM? Meld je dan aan, en geef je voorkeurstijd aan (dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagochtend, donderdagavond) .

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaat een training starten, dat laat ik je na aanmelding zo snel mogelijk weten.

Alle informatie vind je hier.

Als je je direct wilt aanmelden kun je dat hier doen.

Relaxed Running Individueel

Loop je liever op een moment dat het jou goed uitkomt, of woon je te ver van Abcoude? Dan kun je de online training Relaxed Running doen. Je krijgt toegang tot de membersite van Vit4Life en iedere week toegang tot je trainingsschema, en ik help je op weg met video’s en tips over hardlopen. En heb je een vraag, dan geef ik je graag persoonlijk advies.

Alle informatie vind je hier.

Direct aanmelden voor Relaxed Running Individueel Start kun je hier doen.

Direct aanmelden voor Relaxed Running Individueel 5 KM kun je hier doen.

3. De-Stress & Relax

Drukte en spanning zijn prima en hebben we nodig om alert en doeltreffend te zijn. Maar af en toe moet de druk er even af en moet je weer opladen.

Mijn nieuwe workshop De-Stress & Relax is een leuke luxe manier om een paar uur te ontspannen en tot jezelf te komen. Je leert hoe je je gezicht verzorgt en een gezichtsmassage doet; hierdoor ontspannen de spieren in je gezicht en denken je andere spieren “ah, nu kunnen wij ook ontspannen”. Daarna een heerlijk verzorgend en voedend masker, ontspanningsoefeningen, en daarna een lekkere créme. Na de workshop voel je je  verfrist en ontspannen.  In deze workshop werken we met producten van Nutrimetrics, een natuurlijk puur plantaardig verzorgingsproduct zonder vulstoffen.

Alle informatie en aanmelden vind je hier.

 

4. VIP Persoonlijke Coaching

VIP Coaching. Exclusieve en intensieve aandacht voor jou, zodat je nu écht je leefstijl gaat veranderen en fitter en gezonder door het leven gaat.

Je vindt hier alle informatie over VIP Coaching, je kunt me ook bellen op 06-2392 1593 of contact met me opnemen via mail.

Ik geef je graag alle informatie en help je graag om van 2017 een mooi fit jaar te maken.

 

 

 

 

Ik Wens Je Een Heel Fit en Vrolijk Nieuwjaar! – Groet van Anja

PS. Als je fitter wilt worden en wilt weten hoe je dit het beste kunt doen, aarzel dan niet contact met me op te nemen! Ik help je graag. dus stuur een bericht of bel op 06 -2392 1593

PS 2.Wil je in 2017 ook fit en boordevol energie? Meld je dan aan voor vit4life tips!

vit4life-e-zine-1

Over de schrijver
Reactie plaatsen