arrow_drop_up arrow_drop_down
28 oktober 2016 

Back On Track Met Destress En Minder Kilo's

Eindelijk Weer Back On Track!

Eind juli zei ik dat een maandje vakantie zou houden, hard ging werken aan mijn nieuwe programma Gezond Afvallen In 60 Dagen en eind augustus weer een blog zou maken.
Het is nu eind oktober!

Door problemen met mijn systeem heb ik veel tijd moeten besteden aan de achterkant van Vit4Life.
Gelukkig is dat nu zo’n beetje afgerond en kan ik me met leukere dingen bezig houden, dus ik ben blij 🙂

En hoop ik dat jullie ook blij maak met mijn nieuwe programma en nieuwe workshop :). Hieronder vertel ik je er meer over.

De-Stress & Relax. Wie wil ons helpen?

Eerst over de workshop: ik heb samen met Willemijn van Grinsven -Elsenburg een workshop bedacht waarbij je leert hoe je zelf eenvoudig kunt ontspannen en de-stressen.
Op vrijdag 4 november willen Willemijn en ik deze nieuwe workshop uitproberen en we zoeken 8 vrouwen die het leuk vinden ons hierbij te helpen.
Vanaf 9.45 uur is er koffie, om 10.00 gaan we beginnen en rond 12.00 uur ben je helemaal ontspannen en zie je er stralend uit. Natuurlijk gratis.

Wil je helpen, stuur dan een bericht.  Locatie is in Abcoude.  Alle info vind je met een klik op de link:

PS. Als je het wél leuk vindt hier aan mee te doen maar de dag of locatie komen niet uit, laat het hier dan weten dan kijken we naar een andere mogelijkheid.

Nieuw online programma: Minder Kilo’s In 60 Dagen

In de zomer is Gezond Afvallen In 60 Dagen in test van start gegaan. De twee eerste deelnemers hebben hem doorlopen en nu staat het programma klaar voor iedereen die af wil vallen, en zijn of haar kilo’s kwijt wil raken. Ik heb de naam veranderd in Minder Kilo’s In 60 Dagen. Het programma is geveild voor Dolphins 4 Davey en volgende week gaat de koper beginnen.

Dit is de reactie van de deelnemers:

Je lichaam went vanzelf aan je nieuwe eet- en sportpatroon. Het is wel soms even doorbijten. En je mag jezelf ook best een keer verwennen.

Ik merk dat ik meer energie heb, mijn lichaam voelt beter, mijn kleding zit losser. Dus mijn lichaam voelt goed, ik weeg me niet meer zo vaak, het voelt gewoon goed.

Tips voor wie wil afvallen:

Wat mij steeds weer opvalt:

  • veel mensen die willen afvallen eten te weinig (waardoor hun lichaam juist vet vast gaat houden en je juist niet gaat afvallen)
  • er wordt veel te weinig gedronken, je hebt echt minimaal 1,5 liter vocht nodig en water is prima.
  • er worden veel te weinig vezels gegeten, waardoor er problemen met de vertering en stoelgang ontstaan
  • wie gewend is aan de smaak van vet en suiker heeft moeite aan nieuwe smaken te wennen maar wie dan eenmaal gewend is wil niet meer terug.

Dit programma is voor iedereen die wil afvallen, je volgt het online en kunt mij al je vragen stellen. Alle info vind je met een klik:

Ken je iemand kent die graag een ochtendje wil ontspannen of afvallen? Ik vind het helemaal niet erg als je deze blog deelt 🙂

En je weet het: als je een vraag hebt over fit met meer energie laat het me dan weten. Ik schrijf er graag iets over voor je.

Goed weekend, groet van Anja

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website