arrow_drop_up arrow_drop_down
28 februari 2018 

5 Maart Start De Detox Challenge. Doe Je Mee?

Ik maak met mijn collega’s van het Relax Zentrum een Detox Challenge die maandag (5 maart) gaat beginnen. Doe je mee?

 

********* DETOX CHALLENGE ********

In de Detox Challenge bundelen wij als coaches van het Relax Zentrum onze krachten, we hebben een mooi programma gemaakt waarmee je in 4 weken werkt aan de grote opruiming van je mind, body, spirit en home.

Waarom?

Het is nu het goede moment voor een grote opruiming; het voorjaar komt eraan en je voelt het in de lucht. Alles maakt zich klaar voor een nieuw begin. Een goede voorjaarsschoonmaak geeft een opgeruimd gevoel, meer rust in je hoofd en een energiek lichaam.

Geen rust in je hoofd is niet goed voor je gezondheid, je relaties, je werk en ga zo maar door. Je komt dan in een neerwaartse spiraal terecht en raakt steeds verder uit balans.

Wat?

Week 1. Anja van Anja Lefeber – Mind detox

Je begint met het opruimen van je hoofd. Je bekijkt de gedachten en spinsels die door je hoofd schieten en geeft ze een plek of laat ze gaan. Je leert de kracht van je gedachten kennen, en vult je hoofd met positieve gedachten, die je vooruit helpen en energie geven.
Met een aantal mindful oefeningen leer je je aandacht te richten op het NU, in plaats van te blijven piekeren over het verleden of zorgen maken over de toekomst.
En ter ontspanning, leer je je gezicht te masseren. Het is raar, maar na een gezichtsmassage ontspant je hele lichaam.

Week 2. Riekse van Healthy Food Works – Body Detox

Wil jij op een natuurlijke en simpele manier je lichaam reinigen? Maar weet je niet hoe je een diepgaande detox zelf thuis kunt uitvoeren?
Ik leer je in de Detox Challenge de werking van ontgiftingsprocessen in je lichaam en hoe je op een effectieve manier je lichaam hierbij ondersteunt. Je leert de belasting van gifstoffen te verminderen en ontvangt elke dag een super detox recept! Help je lichaam detoxen voor meer energie, een stralende huid en om vet te verbranden.

Na deze week heb je een opgeruimd lichaam dat klaar is voor de lente!

Week 3. Agnes van Spirandi Counseling – Spirit Detox

Een goede ademhaling kalmeert de geest, geeft je frisse energie en verhoogt gevoelens van rust en sereniteit. Je kunt het ook gebruiken om te helpen wanneer je mentale helderheid nodig hebt en om je stemming te verbeteren.
In deze week leer je dat je door een juiste ademhaling je spirit detoxt en in je kracht komt te staan.

Week 4. Petra & Nancy van Relax Academy – Home Detox

Wil jij ook een opgeruimd huis? Hoeveel tijd per dag ben je kwijt aan het zoeken naar je spullen of de spullen van je huisgenoten? Op het moment dat je huis overzichtelijk is zul je merken dat je hoofd ook minder vol gaat worden. Chaos om ons heen creëert ook chaos in je hoofd. Samen opruimen, lachen en nieuwe mogelijkheden creëren is toch veel leuker dan alleen opruimen?

Na deze 4 weken heb je je mind, body, spirit en home aangepakt en kun je met een opgeruimd humeur, lichaam en huis de lente in.

Hoe?

Vanaf 5 maart nemen we jou vier weken mee op weg om je te helpen je mind, body, spirit en home op te ruimen.
Iedere dag ontvang je een e-mail met daarin de opdrachten van deze challenge.

Door middel van een besloten Facebook groep ondersteunen wij jou en elkaar.

Elke week begint er een nieuw onderdeel van de challenge.
Voor maar 5 euro heb jij een maand waarin je loskomt van onder andere denken, piekeren en malen, belastende stoffen in je lichaam, een verkeerde ademhaling, en overbodige spullen in je huis.

Heerlijk toch als je eind maart een opgeruimd, relaxed en schoon gevoel hebt?
Helemaal klaar voor de lente, vol met nieuwe energie.
Wij zouden het super vinden om je hier een maand lang in te begeleiden.

Wanneer: 5 maart 2018

Waar: vanaf elke plek die jij maar wilt

Doe je mee?

Schrijf je dan hier in!

Liefs, namens het team Relax Zentrum, Anja

Over de schrijver
Ann Robin
Door

Ann Robin

op 24 March 2018

Hallo, Kan ik alsnog meedoen aan jullie challenge? Met vriendelijke groet, Ann Robin

Reactie plaatsen